Sinds 1986 de honk- en softbalvereniging in de regio Uden!
Home / Nieuws / Wij gaan verhuizen!
« terug naar het overzicht

Wij gaan verhuizen!

7 augustus 2017
Beste leden, ouders/ verzorgers, 

Zoals jullie waarschijnlijk al uit de media hebben vernomen is de kogel nu definitief door de kerk en is het college akkoord gegaan met de herinrichting van Sportpark Moleneind, en de daarmee samenhangende verhuizing van Uden Red Sox naar de huidige IBN locatie aan de Boekelsedijk.

Dit is voor Uden Red Sox zeer goed nieuws want dit houdt in dat we een compleet nieuwe accommodatie krijgen met een honk- en softbalveld en clubhuis. Tevens is het fijn dat dit geen openbare locatie is zoals nu het geval dus we hopelijk ook daar van de hangjeugd verlost zullen zijn.

De Gemeente stopt een hoop geld in onze "kleine" club en neemt het honk- en softbal dus zeer serieus. Dit geeft ons de verplichting om onze club de komende jaren flink te laten groeien zowel in grootte als in de sportieve prestaties die daar mee samenhangen.

Ik hoop dan ook dat de ledenwerfacties een goed resultaat zullen opleveren. Zoals jullie wellicht ook gehoord hebben proberen wij het niveau van trainingen ook sterk te verbeteren,  zodat er maar één club is voor iedereen in de regio, die onze sport beoefend en dat is UDEN RED SOX!

Het komende jaar zal het erg druk worden want we moeten serieus aan de bak om de nieuwe locatie vorm te geven. We hebben al een commissie die zich hiermee bezig gaat houden, maar vragen aan jullie  om ons met raad en daad bij te staan. Onder andere zelfwerkzaamheid , materialen en sponsoring kunnen ons helpen om de nieuwe accommodatie nog mooier en beter te maken. Dus als u wat kunt doen laat het ons dan weten.

Kortom  een mooi resultaat in het jaar dat we 30 jaar bestaan en wat hopelijk de basis zal zijn voor mooie sportieve "honk- en softbal"prestaties voor de komende 30 jaar.

Een groot compliment moet er overigens naar Arjen en Rianne die hier heel veel tijd, energie en geduld, namens het bestuur, hebben ingestoken. Het was niet altijd makkelijk maar het resultaat mag er zijn ...... BEDANKT!!

 
Met sportieve groet,

Lex Bersi (VZ)


Lees ook op:

De Mooi Uden Krant

Kliknieuws

Brabants Dagblad​
 

Van onze partners

https://www.leuwico.nlhttp://www.onlineidentity.nlhttp://www.jvgtuinen.nl/http://www.5315-design.nl

Uden Red Sox Supporting Partners

http://www.onlineidentity.nlhttps://www.leuwico.nlhttp://www.jvgtuinen.nl/http://www.5315-design.nl