Sinds 1986 de honk- en softbalvereniging in de regio Uden!
Home / Nieuws / Van de voorzitter
« terug naar het overzicht

Van de voorzitter

18 november 2019


VAN DE VOORZITTER
Het seizoen is weer ten einde en de binnen trainingen zijn weer begonnen, een mooi moment om weer even terug te kijken en ook vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

2019 was een bewogen jaar naast een succesvolle opening en een drukke competitie zijn we vooral ook bezig geweest met de realisatie van onze nieuwe accommodatie aan de boekelsedijk , na 3 jaar intensief overleg waren we er bijna we stonden op het punt om de opdrachten te verstrekken en de vergunningen definitief aan te vragen voor de bouw. Tot plotsklaps als een slag bij heldere hemel het bericht vanuit de gemeente kwam dat men niet genoeg geld beschikbaar had. We kregen hetzelfde gevoel als de ajacieden die in de blessuretijd werden uitgeschakeld voor de finale van de champions league. Momenteel ligt het weer helemaal terug bij af de politiek en de gemeenteraad moeten er wederom mee akkoord gaan dat het meer geld gaat kosten als begroot en totdat dit niet duidelijk is zitten we weer in de wachtkamer. …..Wordt vervolgt

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur eind maart beginnen we weer met ons familie vrienden toernooi en het Jan van Herpt honkbal opwarmtoernooi wat we dit jaar doen met 5 teams. Meer informatie volgt tzt.

Op 22 januari hebben we de algemene ledenvergadering en medio februari gaan we weer ons veld opknappen en speelklaar maken voor het nieuwe seizoen in de winter zal ook de backstop door de gemeente vervangen gaan worden zodat we in april weer veilig kunnen spelen.

Verder hebben we een paar aandachtspunten die we vanuit het bestuur willen meedelen.


Roken!
Roken is ongezond maar we willen het in principe niet verbieden, wij willen wel melden dat in het clubhuis en op en langs de velden roken verboden is. op het terras mag er echter wel worden gerookt. Wel willen wij vragen om bij aanwezigheid van jonge kinderen het roken niet te doen of in ieder geval uit het zicht van de kinderen.

Gebruik beeldmateriaal
Ook willen wij erop wijzen dat bij activiteiten van Uden Red Sox er foto’s en filmpjes kunnen worden gemaakt die wij gebruiken voor promotie van onze club en sport. Ouders die hun kinderen niet in beeld willen hebben moeten zelf zorgdragen dat hun kroost niet in beeld komt. Voor ons is het onmogelijk om beelden te bewerken en nemen als club dan ook geen verantwoording hierin.

Verder wensen wij iedereen weer veel speel en trainings plezier toe en laten we van 2020 weer een mooi en sportief jaar maken

Met vriendelijke groet,

Lex Bersi

voorzitter

Van onze partners

https://www.leuwico.nlhttp://www.onlineidentity.nlhttp://www.5315-design.nl

Uden Red Sox Supporting Partners

http://www.onlineidentity.nlhttps://www.leuwico.nlhttp://www.5315-design.nl