Sinds 1986 de honk- en softbalvereniging in de regio Uden!
Home / Nieuws / Van de voorzitter
« terug naar het overzicht

Van de voorzitter

25 maart 2018

VAN DE VOORZITTER
 
Beste leden, ouders/verzorgers,
 
We staan aan de vooravond van het nieuwe seizoen en zaterdag 31 maart trappen we af met het Familie & vriendentoernooi. Op 2e paasdag het Jan van Herpt honkbaltoernooi. Dit weekend is altijd een mooi begin van hopelijk een mooi en sportief jaar.
 
De pupillen gaan dit jaar samen met het team uit Gemert de competitie in. De Aspiranten, Heren en Junioren zijn samengevoegd en gaan zo ook de competitie in. Het ledenaantal is iets waar we aan blijven werken want wie de jeugd heeft heeft de toekomst zegt men niet voor niets.


Deze week worden 15000 flyers verstuurd in de reclamebundel huis aan huis en de contributie voor leden die voor het eerst gaan honkballen is voor het 1e jaar drastisch verlaagd. Om zo meer leden te lokken naar de leukste club van Uden. Jullie begrijpen dat de ledenwerfactie met de gratis consumptiekaarten hiermee is geëindigd, want dat gaat hiermee niet samen.

Verder zijn we achter de schermen druk bezig met onze nieuwe accommodatie. De gesprekken met de gemeente lopen voortvarend en het bestemmingsplan word nu gewijzigd waarmee als het goed is volgend jaar rond deze tijd de lichten op groen staan om de nieuwe velden en het clubhuis aan te gaan leggen. Voor het clubhuis zijn inmiddels ook de eerste offertes binnen dus de veld en clubhuiscommissie doen flink hun best.
 
Ik wil jullie in ieder geval langs deze weg veel succes wensen in de competitie en wens jullie heel veel plezier toe op de trainingen en wedstrijden.
 
Play Ball!
 
Met sportieve groet,
 
Lex Bersi
Voorzitter

Van onze partners

https://www.leuwico.nlhttp://www.onlineidentity.nlhttp://www.jvgtuinen.nl/http://www.5315-design.nl

Uden Red Sox Supporting Partners

http://www.onlineidentity.nlhttps://www.leuwico.nlhttp://www.jvgtuinen.nl/http://www.5315-design.nl