Sinds 1986 de honk- en softbalvereniging in de regio Uden!
Home / Nieuws / Van de voorzitter
« terug naar het overzicht

Van de voorzitter

9 november 2017
Het zomerseizoen zit er weer op en de eerste trainingen in de zaal hebben we weer achter de rug, dus rustige tijden zou je zeggen, maar schijn bedriegt. Achter de schermen zijn we al weer volop bezig voor het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijden voor de heren en junioren zijn al weer afgesproken en momenteel word er druk nagedacht over hoe de teams er volgend seizoen uit gaan zien. Dit is overigens een moeilijke puzzel maar zoals het er nu uit ziet gaan we met een aspiranten en juniorenteam de competitie in. De uiteindelijke beslissing nemen we pas eind februari. Voor deze teams telt dan ook dat de eventuele opzegtermijn is verschoven naar 1 maart. Maar wij gaan er vooralsnog vanuit dat er volwaardige teams zullen zijn.

We starten dit jaar met een Bee ball team. Willibrord Bongenaar is de drijvende kracht achter dit initiatief. Het is leuk om weer jeugd te hebben van 5 tot 10 jaar die de beginselen van het honkbal op een gezellige, sportieve maar vooral leuke manier gaan beoefenen. 

Tenslotte is de ledenstroom van onderaf voor onze club erg belangrijk. Uiteraard wil ik jullie nog een keer wijzen op onze ledenwerfactie. Als je een lid aanbrengt ontvang je 2 consumptiekaarten voor de kantine t.w.v. 32 euro. Toch de moeite waard en als voorzitter hoop ik natuurlijk dat we de hele club gratis kunnen voorzien van eten en drinken want dan hebben we er immers een hoop leden bij. Dus neem vriendjes mee, laat je ouders gaan softballen, neem je buurman of buurvrouw, opa of oma, zusje, broertje of je hele klas  mee en laat ze kennis maken met de leukste sport die er is.

Om het niveau van onze leden te verbeteren hebben wij een trainer ingehuurd die ons in de zaal gaat trainen. Het is geen onbekende want het is een oud Uden Red Sox speler die zich bij Bixie tot op een hoog niveau heeft ontwikkeld. Zijn naam is Dick van Heesch (zoon van Claus). Dick speelt nu bij de Twins in Oosterhout en gaat om de week zijn kennis aan ons overdragen. Dus kom naar de zaaltrainingen want dit mag je echt niet missen!

 
Play ball!!

Van onze partners

https://www.leuwico.nlhttp://www.onlineidentity.nlhttp://www.jvgtuinen.nl/http://www.skebab.nl

Uden Red Sox Supporting Partners

http://www.onlineidentity.nlhttps://www.leuwico.nlhttp://www.jvgtuinen.nl/http://www.skebab.nl