Sinds 1986 de honk- en softbalvereniging in de regio Uden!
Home / Nieuws / Van de voorzitter
« terug naar het overzicht

Van de voorzitter

29 juni 2017

‘Van de voorzitter’ was in de tijd toen we nog een papieren clubblad hadden een rubriek die bij elke uitgave terugkwam met daarin wetenswaardigheden en gedachtespinsels van de voorzitter.
Nu we geen clubblad meer hebben maar een mooie website leek het mij een mooi moment deze rubriek weer nieuw leven in te blazen.

We zitten met onze club in een periode waarin er veel energie gaat naar de toekomst van onze club. Het veld op een nieuwe locatie is één van die zaken die veel energie opslurpt van het bestuur. Dit ziet er overigens goed uit. Hoewel er nog geen officiele besluiten zijn gevallen, staan alle lichten bijna op groen en lijkt het erop dat we in 2019 staan te  ballen op een andere lokatie met, als de gemeente doet wat ze zeggen, een mooi nieuw clubhuis. Dit houdt dus wel in dat onze club flink moet groeien. Meer leden en meer teams is de basis waarop de komende jaren onze club zijn bestaansrecht moet consolideren. Daarnaast zijn resultaten zeer belangrijk hoewel dit nooit afbreuk mag doen aan het plezier en gezelligheid van het leuke spelletje.

Dit jaar bestaan we 30 jaar. We willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hoewel een bezoek aan het world port tournament (wpt) met onze club op een jammerlijk fiasco is uitgelopen zullen we ons best blijven doen om toch  hier op een leuke manier aandacht aan te besteden.

Als ledenwervingsactie hebben we bedacht dat ieder lid dat een nieuw betalend lid aanbrengt twee consumptiekaarten ontvangt die samen 30 euro (eigenlijk 32 euro) waard zijn. Dus dit maakt het extra de moeite waard om vrienden, vriendinnen en familieleden aan te sporen lekker te komen honk- of softballen.
Daarnaast hebben we ook voor het recreantenteam bedacht dat voor  iedereen die al iemand in de familie heeft die lid is bij uden red sox, voor € 50,00 per jaar kan meespelen in het recreantensoftbalteam. Voor nieuwe leden buiten de club is de contributie voor de recreanten verlaagd naar € 70,00. Kortom met deze acties proberen wij de stap naar een lidmaatschap laag te houden en zo ons ledenbetand flink op te schroeven.

En dan nog dit:
Honk- en softbal is een teamsport en hoewel je vrijwillig lid bent is dit niet geheel vrijblijvend. Een team rekent op je aanwezigheid. Het kan best voorkomen dat je een keer niet kan komen trainen, geef dit door aan je trainer/coach. Een afmelding kan best 1 of 2 keer voorkomen maar mag nooit structureel zijn. (Enkele uitzonderingen daargelaten.)

Uden red sox staat aan de vooravond van de vakantie en die wens ik jullie dan ook toe. Doe voorzichtig en blijf gezond.

Voor tijden van de zomertrainingen verwijs ik jullie naar jullie trainer/coaches.


Met vriendlijke groet,

De voorzitter
Lex bersi

Van onze partners

https://www.leuwico.nlhttp://www.onlineidentity.nlhttp://www.jvgtuinen.nl/http://www.5315-design.nl

Uden Red Sox Supporting Partners

http://www.onlineidentity.nlhttps://www.leuwico.nlhttp://www.jvgtuinen.nl/http://www.5315-design.nl